Barbier Breda

Barbier Breda

kapper Breda voor Mannen! 

Ga naar Kapper To Go, de beste plek in Breda voor je haar, baard en snor. Bij Barbier Breda krijg je topverzorging en een toffe sfeer. Het is gezellig en je wordt echt goed geholpen.

Kapper To Go is overal in Breda en omstreken te vinden met zijn ultieme barbierbus, waardoor hij zeer flexibel is om op locatie af te spreken, zowel elders in Breda als op een specifieke plek. De locatie wordt via WhatsApp verzonden.

volg ons ook op sociale media om altijd op de hoogte te blijven voor nieuws en updates.
 
 

Wie is deze Barbier in Breda

Kapper To Go, gevestigd in het hart van Breda, brengt de traditionele barbierervaring rechtstreeks naar jou toe, en dit alles vanuit een mobiele bus. We hebben het ambacht van haar- en baardverzorging gecombineerd met moderne mobiliteit,
zodat jij kunt genieten van hoogwaardige diensten waar je ook bent.

Onze reizende salon biedt een unieke beleving. We hebben het gemak van een mobiele locatie met de klassieke expertise van een barbershop samengebracht.
Onze ervaren barbiers zijn bedreven in de nieuwste haarstijlen en hebben een scherp oog voor detail bij het verzorgen van baarden.

Of je nu in het hart van de stad bent of aan de rand van Breda, onze flexibele aanpak maakt het mogelijk om op jouw gewenste locatie te komen.
Met een berichtje via WhatsApp sturen we je de locatievoorziening, zodat je ons gemakkelijk kunt vinden.

Of het nu gaat om een nieuwe look, een frisse knipbeurt of een stijlvolle baardtrim, wij staan klaar om je te helpen. Met passie, vakmanschap en persoonlijke aandacht streven we ernaar jouw stijl te verbeteren, allemaal vanuit onze barbierbus in Breda!